image image image image image

Η ομάδα μαςΓιώργος

Χίλιες ιδέες, ένα μυαλό. Η λέξη που χαρακτηρίζει το Γιώργο είναι η πρωτοπορία, καθώς οι περισσότερες ιδέες του είναι μπροστά από την εποχή τους, οπότε πολλές φορές υπάρχει δυσκολία σε όλους τους άλλους να τον ακολουθήσουν. Από μικρό παιδί στην οικογενειακή επιχείρηση, παραμένει και σήμερα παιδί αναζητώντας πάντα τη νέα, φρέσκια ιδέα που θα μας οδηγήσει σε νέα προϊόντα και υπηρεσίες για τους πελάτες…και σχεδόν πάντα τα καταφέρνει, αναστατώνοντας κάθε φορά την αγορά. Θα τον βρείτε συνήθως στο ατελιέ να υλοποιεί το επόμενο βήμα.

 

Γιάννης

Πολυπράγμων, κρατάει στα χέρια του τα οικονομικά, το εργοστάσιο και το σημαντικότερο; τη μισθοδοσία! Με αχώριστο σύντροφο τη Μελίνα, έχει γλώσσα μία από μέλι και μία από ξύδι, αλλά πάντα ξέρει τι θέλει και καταφέρνει να το πάρει. Λάτρης και λατρεμένος από το ασθενές φύλο, με χαρακτηριστικό γνώρισμα την κοτσίδα, ο Γιάννης συνήθως βρίσκεται παντού, ενώ κάνει ταυτόχρονα  10 διαφορετικά πράγματα ΚΑΙ μιλάει παράλληλα στο κινητό. Κι αυτό δεν είναι σίγουρα τυχαίο.

 

Κώστας

Ο παλιός, γνωρίζει ότι είναι να γνωρίζει κανείς για την τυπογραφία καθώς έχουν περάσει από τα χέρια του όλα σχεδόν τα μηχανήματα της εταιρίας. Συνήθως σοβαρός και μετρημένος, είναι το δεξί χέρι του Γιάννη, αν και δεν μοιάζουν σε πολλά.

 

Λίλυ

Η Λίλυ βρίσκεται σε ένα εργοστάσιο γεμάτο άντρες, για αυτό και -εκτός από την εργασία της- τους φροντίζει καθημερινά, κυρίως φτιάχνοντας καφέ στο Γιάννη. Κύριο μέλημα της είναι οι μεταεκτυπωτικές εργασίες, ενώ είναι εξπέρ στα σπιράλ ημερολογίων και στην μηχανή καρφίτσας. Χαμογελαστή και γλυκιά, φαίνεται ακούραστη και τα βγάζει πέρα ότι και να γίνει.


Ζωή

Η Ζωή μας έχει μια τόσο γεμάτη ζωή και μια έμφυτη ηρεμία που μόνο και που υπάρχει στο χώρο, μας γεμίζει ελπίδα και αισιοδοξία! Ένα από τα παλαιότερα στελέχη της εταιρίας, συνήθως είναι αφοσιωμένη στη δουλειά της και δεν πολυμιλάει, παρά μόνο όταν θέλει να πει κάτι πραγματικά σημαντικό. Έχει πολύχρονη εμπειρία και γνώση, μπορεί να διεκπαιρεώσει πολλές διαφορετικές εργασίες του ατελιέ κι έτσι έχει πολύπλευρα καθήκοντα, αποτελώντας τη 2η πολεμική μηχανή της εταιρίας. Αγαπημένη των πελατών, είναι πάντα ευγενική και εξυπηρετική και γι’ αυτό μας την ζητάνε από παντού. Αλλά εμείς δεν τη δίνουμε!

 

Αγράμπελη

Όταν ο πελάτης μπαίνει και λέει ‘θέλω μια κοπέλα, να δεις πως την λένε, πως την λένε’… τότε κατευθείαν δείχνουμε την Αγράμπελη. Με προϋπηρεσία σε μεγάλες διαφημιστικές της Αθήνας, η Αγράμπελη εμπλουτίζει τις περισσότερες μακέτες της με φαντασία, χρώματα και πολλές φορές παιδάκια και ζωάκια δημιουργώντας το δικό της, προσωπικό στυλ. Ισορροπημένη, ευγενική και πάντα χαμογελαστή (ακόμα και στις 9 το πρωί), ειδικότητά της είναι τα μοναδικά προσκλητήρια γάμου και βάφτισης τα οποία δημιουργεί με εξαιρετική προσύλωση. Έχει επίσης δημιουργήσει τις μακέτες για τα μενού και τους καταλόγους των περισσοτέρων εστιατορίων και καφέ της περιοχής, καταφέροντας  όμως να δώσει ένα διαφορετικό concept κάθε φορά.

 

Αναστασία - Ελευθερία

Υπεύθυνη προσωπικού μετά τον Γιώργο. Ανέλαβε αυτή τη θέση επάξια, γιατί ως γνήσια Αρβανίτισσα (από τις Λίμνες μάλιστα), εκτοξεύει ‘απειλές’ κατά των συναδέλφων της, αναπληρώντας το κενό του Γιάννη στο Ατελιέ. Μεταγραφή που στοίχισε πολλά εκατομμύρια, η Αναστασία μας ήρθε με ένα πολύ καλό όνομα στην αγορά, και κατάντησε να τρέχει και να μην φτάνει! Με πολύπλευρο εργασιακό ταλέντο, γκρινιάζει τόσο για τον υπολογιστή της που τελικά ο Γιάννης δέχτηκε να της πάρει καινούργιο. Είναι εξίσου ικανή να φτιάξει από μια απλή κάρτα μέχρι ένα πολυσέλιδο φυλλάδιο με άψογο δημιουργικό, σε χρόνο ντε-τε κερδίζοντας επάξια τον τίτλο της μίας πολεμικής μηχανής του ατελιέ. Διατηρεί επίσης τον τίτλο της Υπεύθυνης ψηφιακών εκτυπώσεων μεγάλου φορμάτ, και θα την βρείτε συχνά ανεβασμένη σε κάποια σκάλα να κολλάει αυτοκόλλητα και ταπετσαρίες.


Αντωνία

Ο παντογνώστης! Ότι και να την  ρωτήσεις έχει άποψη, καθώς πιστεύει ότι τα ξέρει όλα. Κι ότι δεν ξέρει, απαιτεί να το μάθει εκείνη τη στιγμή. Υπεύθυνη μάρκετινγκ της επιχείρησης, θα τη βρείτε συχνά πυκνά σε impromptu meetings με το Γιώργο, σχεδιάζοντας το επόμενο βήμα. Κατάφερε να κουμπαριάσει κιόλας μαζί του, ‘εξασφαλίζοντας’ την παραμονή της στη εταιρία.

 

Green Lemon

Ν.Γ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Loria Ivo