ΝΕΟΝ - Κατάλαλογος προιόντων

Image
Ένα ξεχωριστό έντυπο για ένα ξεχωριστό, βραβευμένο χώρο που τον χαρακτηρίζει η απλότητα και η ποιότητα. Μας ζητήθηκε να σχεδιάσουμε ένα κατάλογο προιόντων στο ύφος του μαγαζιού επιλέξαμε 2 ειδών χαρτιών και ένα μινιμαλιστικό μέγεθος 5,5 x 20 cm κλειστό. 
Για εξώφυλλο του καταλόγου χρεισιμοποιήσαμε από τα ειδικά χαρτιά Περράκη το Rivew Tradition Bright White στα 400 γρ. ενώ για εσωτερικό χαρτί χρεισιμοποιήσαμε χαρτί γραφής στα 120 γρ. τυπώσαμε μάυρο και χρυσο μελάνι το διπλώσαμε στα 6 και το κολλήσαμε στο εξώφυλλο. 
Ανοιγοντάς το ξεδιπλώνεις “φυσούνα ακορντεόν”.
Τέλος για να τυπώσουμε στο εξώφυλλο επιλέξαμε τη μέθοδο της θερμοτυπίας (με τα παλαιά τυπογραφικά μηχανήματα) με υλικό λευκό πέρλα (και μαύρο για δοκιμή) με τη μέθοδο αυτή δημιουργήσαμε και μια εγχάρακτη υφή στο λογότυπο.
Είναι πραγματικά ξεχωριστό, όταν το βρείς μπροστά σου πιάστο στα χέρια σου η υφή του χαρτιού, το λαμπίρισμα της πέρλας στα χρώματα του ουράνιου τόξου όταν αντανακλούν στο φως, το ξεδίπλωμα μοιάζει “ακορντεόν”, και εκεί απο εκει θα πεταχτούν οι γευστικές νότες που μόνο το ΝΕΟΝ μπορεί να σου προσφέρει.

Πληροφορίες

Επικοινωνία
Social Media
Τηλέφωνο

27520 21375
27520 91505

Θα μας βρείτε

Διεύθυνση

Ατελιέ:
Βυζαντίου 3 • Ναύπλιο

Εργοστάσιο:
Κοραλίας Ανδρεάδου
Άγιος Αδριανός • Ναύπλιο